Печиво при грудному вигодовуванні

Більшість сортів печива виготовляються з білої муки з додаванням цукру. Крім того, до складу цієї випічки входять, залежно від рецептури, ароматичні приправи (кориця, ванілін), повидло, кольорова глазур, різні добавки. Крім того, що борошняні вироби провокують розвиток запору у дитини, досить небезпечними можуть бути різні добавки. Часто вони здатні викликати алергічні реакції у малюка - шкірний висип, проблеми травлення.

Багато дієтологів рекомендують жінкам вівсяне печиво при грудному вигодовуванні. Такий вид випічки дуже рідко викликає небажані ефекти у дітей, і, при цьому, містить багато корисних речовин. Вівсяне печиво при грудному вигодовуванні є джерелом великої кількості вуглеводів, які згорають в організмі досить повільно. Це забезпечує жінці відчуття ситості і додає енергії на довгий період часу.

Краще всього, якщо вівсяне печиво буде домашньої випічки. Тоді в нього можна додати корисні сухофрукти, гарбуз, яблуко. Жінка буде впевнена в якості і корисності такої випічки.

Якщо ж мама купує собі печиво, потрібно намагатися вибирати сорти з найменшою кількістю цукру. Краще відмовитися від випічки, яка посипана цукром або цукровою пудрою, в яку додані барвники та ароматизатори.

Крім вівсяного печива, при грудному вигодовуванні жінці можна вживати житнє печиво.


Переглядів: 1133
Також в цьому розділі: