Омлет, фарширований м'ясом

Омлет, фарширований м'ясом: 2 яйця, 30 мл молока, 5 г масла, 100 г вареного і меленого м'яса, ложка перемелених овочів, зварених в супі; зелень петрушки, 2 ложечки томатного соку, сіль.

Яєчні жовтки розтирають з сіллю і маслом, після чого додається збитий в піну яєчний білок. Каструльку змащують маслом і виливають в неї збиті яйця і занурюють її в іншу посудину з водою, накривають кришкою і ставлять в сильно нагріту духовку на 10 хвилин. Отриманий омлет перекидають на тарілку, на нього викладають перемелене м'ясо, змішане з дрібно нарізаними овочами, а потім згортають і обливають томатним соком


Переглядів: 179
Також в цьому розділі:





   Яндекс.Метрика